Outdoor living Waalwijk

Overkapping Outdoor livingOp zoek naar Outdoor Living nabij Waalwijk? Onze overkappingen van Outdoor Living zijn een echte aanrader, wanneer u tijdens alle weersomstandigheden volop van uw tuin wilt genieten. De overkappingen van Outdoor Living zijn voorzien van een lamellen dak die u onder ieder soort lichtinval kunt reguleren. In onze showroom in Tilburg nabij Waalwijk kunnen wij u alles vertellen over dit hoogwaardige en innovatieve systeem.

De voordelen van het Outdoor living systeem voor uw tuin nabij Waalwijk

Waarom moet u nou écht kiezen voor het systeem van Outdoor living voor u tuin in Waalwijk en omgeving?

  • In gesloten toestand biedt het lamellen dak van Outdoor Living een waterdichte bescherming tegen regen. De onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.
  • Met een simpele druk op de afstandsbediening kantelen de lamellen en zorgen zij voor een optimale zon inval, schaduw en ventilatie. Bij warme dagen lijkt het zelfs alsof uw terras is uitgerust met gratis airco.
  • De overkappingen zien er daarnaast ook nog eens heel stijlvol uit en zijn ook geschikt om uw auto onder te parkeren.

Kortom een geweldig design en systeem!

Outdoor Living staat voor maatwerk

Outdoor living staat voor een eigen ontwerp, zoals u het wenst. Prachtig design, duurzaam, minimaal onderhoud en vooral maatwerkoplossingen zijn de uitgangspunten. Deze overkappingen zijn geschikt voor particulier gebruik maar zeker ook voor de horeca. Van een luxe voordeuroverkapping, een handige carport tot een terrasoverkapping voorzien van verlichting, verwarming, zonwering, verduistering of sound system. U bedenkt het, wij regelen het met de leverancier! Kom vooral eens bij ons langs voor een gratis adviesgesprek over Outdoor Living voor in uw tuin in de omgeving van Waalwijk. Dan bespreken we uw wensen door en geven we u advies over de overkapping die het meest geschikt is voor het idealiseren van deze wensen. Het is altijd handig om foto’s mee te nemen van de plaats waar de overkapping moet gaan komen.

Advies over het Outdoor living systeem, kom langs in onze showroom dichtbij Waalwijk

Laat u zich deskundig adviseren en informeren over een Outdoor Living lamellen dak overkapping in onze showroom nabij Waalwijk. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitvoerig informeren over de vele mogelijkheden toegespitst op uw tuin- en woonsituatie. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies!