Accessoires

Heb je een terrasoverkapping of veranda en heb je hier accessoires voor nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij leveren veranda's, tuinkamers, serres, carports en terrasoverkappingen op maat, evenals de benodigde accessoires die het buitenleven nóg aangenamer maken. Dankzij een terrasoverkapping of veranda kun je nog langer genieten van het buitenleven, ongeacht de weersomstandigheden. Wij dragen hier graag nog extra aan bij door niet alleen hoogwaardige overkappingen aan te bieden, maar ook kwalitatieve accessoires. 

Accessoires voor de veranda of tuinoverkappingAccessoires voor de veranda

Als je eenmaal een mooie terrasoverkapping hebt, dan zijn er nog verschillende mogelijkheden om deze eigen te maken en het nog comfortabeler in te richten. Zo kun je denken aan:

  • Zonwering speciaal voor de overkapping
  • Tuinmeubels om de veranda naar eigen stijl in te richten
  • Verlichting om extra lang buiten te kunnen blijven
  • Verwarming om ook in het najaar te genieten van de overkapping

Wij leveren veranda's en overkappingen van hoogwaardige materialen zoals hout en aluminium. Door te kiezen uit het aanbod met variërende kleuren, materialen, vormen en afwerking kun je deze naar wens samenstellen. Wij leveren naast ons assortiment ook maatwerk oplossingen.
Deze verschillende accessoires dragen bij aan nóg meer comfort en gemak, waardoor je ongeacht de weersomstandigheden in de tuin kunt blijven. De veranda of overkapping inclusief accessoires haalt de woon- en eetkamer naar buiten! 

Terrasoverkappingen inclusief accessoires

Als je je aan het oriënteren bent op een terrasoverkapping, dan ben je uiteraard van harte welkom om ons volledige aanbod te bekijken in de showroom. We kunnen je daar ook voorzien van adviezen en informatie wat betreft de overkappingen op maat en de verschillende mogelijkheden voor verlichting en verwarming. Loop gerust eens binnen in de showroom, of neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Graag tot ziens in Tilburg!

Meer informatie aanvragen