Grote veranda

Ben je op zoek naar een grote veranda om nóg meer te genieten van het buitenleven? Als je een veranda hebt dan kun je een deel van de woon- en eetkamer naar buiten verplaatsen en loopt het binnen- en buitenleven in elkaar over. Geniet van lange zomeravonden buiten, van de vroege voorjaarszon en zelfs van de bewolkte grijze dagen met zachte temperaturen. Met een grote veranda kan het allemaal en dankzij de diverse mogelijkheden op het gebied van stijl en uitvoering, kunnen wij samen een veranda op maat creëren naar jouw wensen!

Welke veranda past bij jouw wensen?

Als je een ruime tuin hebt dan is het een mooie optie om een grote veranda te plaatsen. Als je deze beslissing eenmaal hebt genomen, zijn er echter nog diverse keuzes en mogelijkheden! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit:

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor veranda's van hout en veranda's van aluminium. De ruimte is deels bepalend voor de opties die het beste past. Als de tuin extra ruimte biedt, is het bijvoorbeeld niet nodig om de veranda aan het huis te plaatsen, en kan deze losstaand in de tuin komen. Een veranda die wél aan het huis bevestigd is, heeft echter ook nog verschillende mogelijkheden. Zo zijn er veranda's met steunpaal en veranda's zonder steunpaal. Bij de variant zonder steunpaal nijgt de uitstraling meer naar een overkapping, omdat het dak als het ware 'hangt'. Dit kan een zeer ruimtelijke uitstraling geven en is dan ook zeker een populaire optie. Heb je altijd al een tuinkamer gewild? Door wanden en een schuifpui te plaatsen is jouw nieuwe grote veranda een echte tuinkamer!

Grote veranda van aluminium

Grote veranda's van gerenommeerde merken

Wij bieden bij Overkappingen Tilburg kwalitatieve veranda's aan van hoogstaande merken zoals Garden Dreams. Ons assortiment geeft de ideale mogelijkheid om zowel te leveren vanuit de voorraad, maar we zijn ook in de gelegenheid om samen met jou een maatwerk veranda samen te stellen. Naast de keuze voor het materiaal en de vorm, zijn er nog diverse andere mogelijkheden die de veranda helemaal eigen maken. Zo kun je kiezen voor verschillende soorten daken zoals een plat dak, zadel dak, of een dak met zonnepanelen. Ook de zijwanden of juist het weglaten daarvan geven de veranda een andere uitstraling. Andere accessoires zoals verwarming en verlichting maken van jouw veranda precies de veranda die je voor ogen had. 

Grote veranda met glasschuifwanden

Bezoek onze showroom voor meer advies en informatie

De mogelijkheden zijn eindeloos en we helpen je dan ook graag bij het samenstellen van een veranda die volledig aan jouw wensen voldoet. We nemen de mogelijkheden graag met je door, dus loop gerust bij ons binnen of maak een vrijblijvende afspraak. Woon je in de buurt? Dan leveren we de nieuwe veranda gratis bij je af en indien gewenst kunnen we deze ook voor je monteren. Ben je een doe-het-zelver? We kunnen de veranda ook afleveren, zodat je deze zelf kunt bouwen. Voor de precieze mogelijkheden en voorstellen op maat kun je contact met ons opnemen, dan plannen we graag een afspraak in!

Meer informatie & afspraak maken Grote veranda met tuinmeubels