Kapschuur Breda

Kapschuur kopen nabij Breda? Als u op zoek bent naar een kapschuur in de omgeving van Breda dan bent u bij Overkappingen Tilburg aan het juiste adres! Hier vindt u namelijk het grootste en het scherpst geprijsde aanbod van terrasoverkappingen bij u in de regio. Een kapschuur geeft uw tuin een stoer en landelijk uiterlijk. Het mooie van een kapschuur is dat opslag en loungen goed gecombineerd kan worden.

Een kapschuur kopen nabij Breda

Een kapschuur nabij Breda is praktisch én het voegt iets toe aan het uiterlijk van uw tuin. Een kapschuur is namelijk geschikt voor de opslag van spullen, maar u kunt er ook een zitje onder zetten en heerlijk genieten in de schaduw van de overkapping. Onze houten kapschuren geven een natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Een kapschuur is goed te combineren met alle soorten tegels, want u kunt kiezen uit diverse kleuren hout. Het is ook leuk om de kapschuur aan het gras of op een stuk kunstgras te zetten. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

Kapschuur aanbod in onze showroom in de buurt van BredaKapschuur hout

Of u nu op zoek bent naar:

  • Een kapschuur
  • Een veranda
  • Een serre
  • Een prieel
  • Een carport

In onze showroom te Tilburg nabij Breda vindt u vele voorbeelden van overkappingen. Wij voeren diverse gerenommeerde merken, zoals Verasol, Hillhout, Woodvision en Gardendreams in ons assortiment, maar ook voor een budget-oplossing kunt u bij ons terecht. Een kapschuur met een hoge nol geeft een ruimtelijk gevoel, een platdak oogt veel minder ruimtelijk. Op onze website vindt u alle informatie over een kapschuur of overkapping, maar in onze showroom in Breda kunt u de kapschuren ook in het echt bekijken.

Het dak van uw kapschuur nabij Breda

Bent u op zoek naar een goedkope variant dakbedekking voor uw kapschuur nabij Breda? Dan zijn daksingels aan te raden. Deze zijn verkrijgbaar in vijf kleuren: zwart, groen, grijs, rood, bruin. Dakpanplaten of echte dakpannen zijn ook een optie. Het is aan te raden om de dakbedekking van uw kapschuur te laten aansluiten op de dakbedekking van uw woning, dat zal zorgen voor een mooi geheel, maar dit is natuurlijk uw eigen keus.

Kapschuur leveren en opbouwen

Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid een kapschuur bij u te leveren en plaatsen in Breda en omstreken al kunt u er natuurlijk ook voor kiezen deze zelf op te bouwen. Wij leveren ook pakketten af met goede handleidingen zodat u zelf uw kapschuur kunt bouwen. En mocht u vastlopen dan kunt u ons altijd bellen voor hulp.

Heeft u nog vragen over een kapschuur of overkapping voor uw tuin nabij Breda? Kom langs in onze showroom te Tilburg of neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!