Verlichting

Heb je een veranda of terrasoverkapping en ben je op zoek naar de juiste sfeervolle verlichting om de sfeer compleet te maken? Dan ben je bij Overkappingen Tilburg aan het juiste adres! Naast tuinoverkappingen en veranda's op maat, bieden wij ook de accessoires aan die het nog aangenamer maken om een overkapping te hebben. Haal het binnenleven naar buiten en geniet nog langer van de veranda of overkapping met goede verlichting!

Een terrasoverkapping met verlichting

'S avonds nog even een boekje lezen, of lekker lang buiten blijven met vrienden of familie. Het gaat allemaal net iets makkelijker als je fijne sfeerverlichting hebt. Op een stijlvolle wijze kunnen wij ervoor zorgen dat je ook wanneer het donker wordt gewoon buiten kunt blijven. Denk aan sfeervolle ingebouwde spots, die naadloos aansluiten op de vormgeving van jouw terrasoverkapping. Ook geeft het een veiliger gevoel wanneer je in het donker thuis komt en er goed licht brandt. 

Veranda met verlichting

Andere accessoires voor de tuinoverkapping of veranda

Naast verlichting zijn er nog andere accessoires die bijdragen aan nóg meer comfort op de veranda. zoals:

Je kunt bij ons terecht voor verschillende mogelijkheden op het gebied van terrasoverkapping, maar daarnaast kunnen we je ook voorzien van advies en maatwerk op het gebied van de inrichting daarvan. Omdat Overkappingen Tilburg onderdeel is van Groenrijk Tilburg, bieden wij ook tuinmeubels aan waarmee je het buitenleven compleet maakt. Volgend seizoen hoeft het je aan niets meer te ontbreken!

Bezoek onze showroom voor advies en meer informatie

Je bent van harte welkom in onze showroom voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van verlichting voor de veranda of terrasoverkapping. We voorzien je graag van uitgebreide informatie en adviezen, ook als je nog geen veranda of overkapping hebt en hier graag meer over wilt weten. Loop gerust bij ons binnen, of plan een vrijblijvende afspraak bij ons in!

Meer informatieTuinoverkapping met verlichting