Woodvision Overkappingen

Woodvision overkappingen zijn zeer bekend en geliefd om de uitstraling en mogelijkheden voor diverse tuinen. Het merk Woodvision staat bekend om haar buitengewone buitenhuizen van duurzaam lariks/douglashout. Dit is één van de hardste Europese houtsoorten die zonder bewerking een levensduur heeft van maar liefst 10 tot 15 jaar! In onze showroom vind je diverse voorbeelden en demo's, maar ook met Woodvision is het mogelijk om jouw wensen te combineren tot een overkapping op maat.

De mogelijkheden van Woodvision overkappingen

De houten overkappingen van Woodvision worden gemaakt van duurzaam materiaal, maar zelf kun je ook nog bijdragen aan een langere levensduur. Door gebruik te maken van beits of impregneer kun je niet alleen vergrijzing van het hout voorkomen, maar ook nog eens de levensduur verlengen!

Ontdek het aanbod van Woodvision

Woodvision biedt een ruim aanbod met diverse mogelijkheden voor tuinoverkappingen, zoals:

  • priëlen
  • carports
  • veranda's
  • hoekpaviljoenen

De producten zijn leverbaar in verschillende houtsoorten en met verschillende afwerkingen en patronen. De ideale overkapping voor jouw tuin kun je dus zelf samenstellen. Er zijn voor verschillende wensen en verschillende tuinen diverse toepassingen te vinden. Wij helpen je graag om tot de juiste mogelijkheid te komen! 

Bezoek onze showroom in GroenRijk Tilburg voor meer informatie

Je kunt de brochure hieronder openen om alvast inspiratie op te doen over het merk Woodvision. Voor vragen, meer informatie en specifieke mogelijkheden ben je in onze showroom in GroenRijk Tilburg aan het juiste adres. Wij voorzien je graag van een goed en eerlijk advies. Tevens staan er in onze showroom Woodvision demo overkappingen voor concrete voorbeelden. 

Klik op de afbeelding om naar de online Hillhout/Woodvision brochure te gaan.

  Tuin Verblijven catalogus 2019