Woodvision Overkappingen

Woodvision houten overkappingen zijn geliefd om de uitstraling en mogelijkheden voor diverse tuinen. Het merk Woodvision staat bekend om haar buitengewone buitenhuizen van duurzaam lariks/douglashout. Dit is één van de hardste Europese houtsoorten die zonder bewerking een levensduur heeft van maar liefst 10 tot 15 jaar! In onze showroom vind je diverse voorbeelden en demo's, maar ook met Woodvision is het mogelijk om jouw wensen te combineren tot een overkapping op maat.

 

De mogelijkheden van Woodvision overkappingen

De houten overkappingen van Woodvision worden gemaakt van duurzaam materiaal, maar zelf kun je ook nog bijdragen aan een langere levensduur. Door gebruik te maken van beits of impregneer kun je niet alleen vergrijzing van het hout voorkomen, maar ook nog eens de levensduur verlengen. Op deze manier kun je nog langer genieten van de houten overkappingen in jouw tuin. Wist je dat met Woodvision overkappingen ontzettend veel mogelijk is? Door de flexibiliteit van ons assortiment kun je uit diverse types overkappingen kiezen. 

Houten overkapping van Woodvision kopen

Overweeg je een houten overkapping aan te schaffen? Een houten overkapping van Woodvision kopen is altijd een goed idee. Je kunt ervoor kiezen om deze overkapping aan huis te plaatsen, of op andere plekken in de tuin. Met een houten overkapping van Woodvision is vrijwel alles mogelijk. Een houten overkapping van dit merk zorgt ervoor dat je altijd in een sfeervol plekje in de schaduw hebt of of beschutting als het regent. Een houten overkapping van Woodvision kopen biedt ontzettend veel voordelen. Niet alleen kan je de overkapping zelf samen laten stellen door de experts in onze showroom, ook kun je ervoor kiezen om accessoires voor bij de overkapping te kopen. Denk aan verlichting, decoratie of zelfs een terrasheater. 

Ontdek het aanbod van Woodvision

Woodvision biedt een ruim aanbod met diverse mogelijkheden voor tuinoverkappingen, zoals:

  • priëlen
  • carports
  • veranda's
  • hoekpaviljoenen

De producten zijn leverbaar in verschillende houtsoorten en met verschillende afwerkingen en patronen. De ideale overkapping voor jouw tuin kun je dus zelf samenstellen. Er zijn voor verschillende wensen en verschillende tuinen diverse toepassingen te vinden. Wij helpen je graag om tot de juiste mogelijkheid te komen! 

Terrasoverkapping van douglas hout

Woodvision staat erom bekend tuinoverkappingen van uitstekende kwaliteit hout te leveren. Zoals je misschien al weet worden deze overkappingen in veel gevallen van douglas hout gemaakt. Douglas hout is ontzettend populair voor overkappingen en een douglas veranda is erg gewild. Een groot voordeel van douglas hout overkappingen is dat deze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Koop jouw douglas hout overkapping van het merk Woodvision nu bij Overkappingen Tilburg en je hebt er jaren plezier van!

Bezoek onze showroom in GroenRijk Tilburg voor meer informatie

Je kunt de brochure hieronder openen om alvast inspiratie op te doen over het merk Woodvision. Voor vragen, meer informatie en specifieke mogelijkheden ben je in onze showroom in GroenRijk Tilburg aan het juiste adres. Wij voorzien je graag van een goed en eerlijk advies. Tevens staan er in onze showroom Woodvision demo overkappingen voor concrete voorbeelden. Doe inspiratie op in onze showroom en bekijk de mogelijkheden voor jouw tuin.

Bekijk de brochure Bezoek de showroom