Schutting Breda

Schutting kopen nabij Breda? Bij Overkappingen Tilburg koopt u diverse schuttingen van hout en aluminium. We verkopen losse elementen, maar ook wanden die als onderdeel van een overkapping of veranda dienen. Vertel ons uw wensen en wij gebruiken onze creativiteit om een elegant en strak geheel van wanden te maken. Er zijn heel veel mogelijkheden!

Schuttingen en wanden BredaSchutting laten plaatsen in de buurt van Breda?

Waarom zou u een schutting of wand kopen voor uw tuin nabij Breda? In de eerste plaats creëert u zo gemakkelijk meer privacy, omdat u uw tuin afscheid van de tuin van de buren of van de straat. Maar u kunt ook een schutting kopen om wind of kou tegen te houden. Wij maken wanden en schuttingen in alle soorten en maten. Wij stemmen dit af op uw wensen. U kunt bij ons voor zoveel meer terecht dan enkel een standaard schutting. Wij verkopen:

  • Spie, een zijwand of een voorwand van polycarbonaat. Door polycarbonaat te gebruiken, ontstaat een stevige constructie. Er zijn vier kleuren mogelijk, namelijk wit, crème, antraciet en grijs en u kunt kiezen om het glas doorschijnend te maken of juist niet. Deze onderdelen zijn te combineren met een veranda.
  • Houten schuttingen. Sommige mensen gaan dit materiaal liever uit de weg, vanwege mogelijk rottingsgevaar. U hoeft hier echter totaal niet bang voor te zijn, want wij impregneren ons hout. Hierdoor gaat het niet snel rotten. Hout geeft een hele natuurlijk uitstraling aan uw tuin.
  • Wanden en schuttingen van aluminium. Aluminium wanden zijn te combineren met een overkapping en aluminium schuttingen zijn losstaande elementen. In beide gevallen wordt meer privacy gecreëerd en bescherming tegen weersomstandigheden geboden. Dit materiaal kent vele voordelen. Aluminium  is heel duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Daarom worden dit soort wanden vaak gekozen boven houten wanden.
  • Wanden van glas. Glazen wanden zijn een goed idee, wanneer u niet al te veel afgescheiden wilt worden van uw tuin, maar wel beschermd wilt worden tegen wind en neerslag. We maken deze wanden aan uw overkapping vast, maar plaatsen ze ook los.
  • Het is ook mogelijk om de verschillende materialen met elkaar te combineren. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Uw keuze hangt grotendeels af van de functie van uw nieuwe wand of schutting en de stijl van uw tuin.

Plaatsing schuttingen Breda

Wist u dat wij de schutting ook bij u in de tuin plaatsen in Breda en omgeving? Dit scheelt u natuurlijk een hoop tijd en moeite. Maar misschien vindt u het leuk om de schutting zelf te plaatsen. Onze bouwpakketten komen met een uitgebreide omschrijving van hoe u het in elkaar moet zetten.

Wanden kopen voor uw tuin in Breda of omgeving?

Wanden of schuttingen kopen voor uw tuin in Breda of omgeving? De deuren van onze showroom in Tilburg staan altijd voor u open. Weet u nog niet welke schutting of wand het gaat worden? Bekijk dan onze online folder. Hier staan voorbeelden in van de schuttingen en wanden die wij verkopen. U kunt deze uiteraard ook ophalen in de showroom. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht met vragen. Bel voor het gemak naar tel: 0031134550860 of stuur een mailtje naar: [email protected].