Zonweringssystemen

Ben je op zoek naar geschikte zonweringssystemen voor jouw tuin? Wij hebben bij Overkappingen Tilburg de juiste systemen voor de tuin, de veranda of de terrasoverkapping. Om de juiste systemen aan te kunnen bieden werken wij samen met diverse kwalitatieve merken, waardoor wij overkappingen kunnen combineren met een goede manier van zonwering. 

Zonwering in de tuin voor optimale bescherming

Het zonnige weer is voor veel mensen aangenaam, maar toch is het belangrijk om hier bewust mee om te gaan. Met een goed zonweringssysteem kun je op ieder moment van de dag precies de zonwering zo inzetten als voor jou fijn is. Dat scheelt een hoop gedoe met het opzetten, verplaatsen en bijdraaien van de parasol. Daarnaast kunnen de systemen een ideale toevoeging zijn op onze houten en aluminium overkappingen, voor een luxe en stijlvolle uitstraling in de tuin. 

Onze diverse zonweringssystemen

Er zijn vele verschillende mogelijkheden, afhankelijk van jouw tuin, wensen en stijl. Waar wij in ieder geval voor zorgen is dat we je helpen bij het vinden van een oplossing op maat, door bekende en kwalitatieve merken aan te bieden. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere:

  • Targa
  • Targa plus
  • Pergolino zonweringssystemen

Het grote voordeel is natuurlijk dat je de overkapping uitrolt indien nodig en juist weer oprolt wanneer je behoefte hebt aan meer licht in huis!

Zonwering op maat bij Overkappingen Tilburg

Je bent bij ons aan het juiste adres voor hét systeem dat bij jou en jouw wensen past. Wil je meer weten? Je kunt uiteraard contact met ons opnemen, óf een bezoek brengen aan de showroom. Dan helpen wij je graag bij het vinden van de geschikte oplossingen voor jou en jouw tuin.