Verwarming

Heb je een veranda of terrasoverkapping en ben je op zoek naar geschikte verwarming? Bij Overkappingen Tilburg ben je aan het juiste adres voor zowel geschikte overkappingen als de accessoires. Een veranda of terrasoverkapping maakt het buitenleven een stuk aangenamer. Door gebruik te maken extra accessoires zoals zonwering, verwarming en verlichting kun je nóg langer genieten zonder afhankelijk te zijn van de weersomstandigheden.

Verwarming voor de terrasoverkappingTerrasverwarming voor veranda's en overkappingen

'S avonds wanneer het begint af te koelen kun je de momenten buiten nog wat verlengen door gebruik te maken van terrasverwarming. Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van terrasverwarming aan, waardoor deze op stijlvolle wijze kan worden verwerkt in het ontwerp van de veranda of terrasoverkapping. Zo zijn er verschillende mogelijkheden afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare ruimte. 

Maak de overkapping of veranda af met sfeervolle verlichting

Het koelt niet alleen af wanneer de avond valt, het wordt ook een stuk donkerder. Ook dat hoeft echter geen hindernis te zijn als je gebruik maakt van de juiste verlichting. Wij hebben in ons assortiment verschillende mogelijkheden om de verlichting te verwerken in de overkapping of veranda. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om sfeervolle spots in te bouwen waardoor je op de gewenste plekken mooi ingebouwd licht hebt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een veranda met verwarming?

Naast terrasverwarming en de accessoires voor jouw overkapping of veranda, bieden wij ook de daadwerkelijke terrasoverkappingen aan. Zo kun je bij ons terecht voor:

Bezoek onze showroom in Tilburg voor meer informatie

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent van harte welkom in onze showroom in Tilburg. Hier kun je ons uitgebreide assortiment bekijken en de verschillende mogelijkheden vergelijken. Uiteraard kunnen we je helpen met meer informatie en adviezen op maat. Loop gerust bij ons binnen, of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Meer informatie en afspraak maken