Vrijstaande veranda

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een vrijstaande veranda? Er zijn diverse mogelijkheden voor een vrijstaande veranda en met de stijlvolle designs is er voor iedere tuin een geschikte veranda te vinden. Veranda's van Overkappingen Tilburg zijn op verschillende manieren aan te passen aan jouw wensen. Vanuit onze showroom helpen wij je graag aan de vrijstaande veranda die voldoet aan jouw wensen! Een vrijstaande veranda is zoals de naam al doet vermoeden niet bevestigd aan de gevel van het huis. Dat betekent dat de locatie geheel onafhankelijk is. Je kunt dit zo ver uitbreiden als je wilt, met diverse soorten daken, zonwering, verlichting en zelfs verwarming! Op deze manier is jouw veranda een verlengde van de woonkamer en is het buitenleven niet meer seizoensgebonden. 

Een vrijstaande veranda op maat gemaakt 

Het voordeel van een veranda op maat is dat je een comfortabele hoek kunt creëren in de tuin waar je maar wilt. Je bent niet gebonden aan hoeken en muren van het huis, en kunt op een willekeurige plek een veranda maken zoals je hem het liefste ziet. Zo creëer je een ideale zithoek, uit de wind en kun je in de tuin een soort woon- en eetkamer creëren, voor een ontspannen vakantiegevoel in eigen tuin. Verder kun je naar eigen invulling kiezen voor zonwering, daken, zijmuren, vloer en diverse andere uitbreidingen en mogelijkheden. Op deze manier is de veranda echt maatwerk, aangepast op jouw voorkeuren. Je kunt in onze showroom diverse mogelijkheden en voorbeelden ontdekken en uiteraard vertellen wij je hier graag meer over.

Vrijstaande veranda van aluminium

Diverse soorten vrijstaande veranda's

Vrijstaande veranda's zijn er van zowel hoogwaardig aluminium, voor een strakke en moderne uitstraling en van hout, voor een meer natuurlijke uitstraling. Een tuinkamer kan ook een geschikte optie zijn als je graag extra comfort in de tuin brengt. Wij hebben de veranda's op voorraad, maar kunnen ook maatwerk verzorgen om jouw ideale veranda te leveren. Zo zijn er verschillende mogelijkheden voor:

  • Het materiaal: hout of aluminium
  • Het dak: een plat dak, een punt dak of een zadel dak
  • Het aantal muren: volledig rondom of gedeeltelijk open
  • De mogelijkheden voor verwarming en/of verlichting

Bouw jij je eigen veranda?

Als je het leuk vindt om zelf de handen uit de mouwen te steken, dan kun je de veranda bij ons aanschaffen en thuis aan de slag gaan met het bouwpakket en bijbehorende instructies. Dan kun je zelf jouw eigen veranda bouwen! Ben je niet zo'n doe-het-zelver? Dan kunnen wij met veel plezier de veranda bij jou afleveren in elkaar zetten. 

Vrijstaande aluminium veranda

Twijfel je over de juiste materialen en soort veranda?

De mogelijkheden om een veranda op maat te maken zijn eindeloos. Ook als je nog niet zeker weet of je een vaststaande of vrijstaande veranda wilt, of bijvoorbeeld een tuinoverkapping. Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken, waarin we jouw wensen doornemen en verschillende mogelijkheden met je bespreken. Je bent ook van harte welkom in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te bekijken, graag tot ziens in Tilburg!

Meer informatie en contact opnemen