Refter Tilburg

Op zoek naar Refter in de omgeving van Tilburg? Een buitenverblijf van het merk Refter is de ideale plek om te kunnen ontspannen in uw eigen tuin. Wilt u barbecueën en lang natafelen, genieten tot lang in de nazomer met familie of vrienden? Of zelf tot rust komen met een heerlijk wijntje? Dit kan allemaal met onze overkappingen van Refter! In onze showroom te Tilburg vindt u verschillende voorbeelden van een buitenverblijf. Samen gaan we op zoek naar het model dat het best bij u past!

Het monteren van uw Refter nabij TilburgRefter kopen nabij Tilburg

Een Refter buitenverblijf wordt door ons geleverd in Tilburg en omstreken als bouwpakket. U kunt ervoor kiezen deze zelf of door ons te laten plaatsen. Een Refter buitenverblijf is geheel naar eigen wens in te delen en uit te breiden. Door middel van:

  • losse wandmodules
  • hekwerken
  • ramen
  • en deuren

Met deze uitbreidingen kunt u eenvoudig uw eigen buitenverblijf ontwerpen. Wanneer u de Refter door ons laat plaatsen lopen wij samen met u het buitenverblijf na. We gaan pas naar huis als u 100% tevreden bent!

Waarvoor een Refter plaatsen in uw tuin nabij Tilburg?

Of u nu een overdekte sauna of jacuzzi wilt, een gastenverblijf of een buitenkeuken, een buitenverblijf van Refter is overal voor te gebruiken. Kom daarom langs in onze showroom te Tilburg en laat u adviseren. Wij geven een passend advies, afgestemd op uw woonsituatie. Het is mogelijk om de buitenverblijven van Refter zoveel mogelijk uit te bouwen. Bijvoorbeeld met een schuur, extra ramen of een groter dak. Wij werken samen met diverse leveranciers, waardoor we een ruime keuze kunnen bieden.

Buitenverblijf kopen?

Wilt u iets bijzonders van uw tuin nabij Tilburg maken door een Refter buitenverblijf aan te schaffen? Natuurlijk kunt u ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, maar het is nog beter om gewoon even bij ons langs te komen nabij Tilburg. Dan kunt u namelijk al onze Refter buitenverblijven met elkaar vergelijken. Indien u nog vragen heeft neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord! Bel ons op tel:  +31 (0)13 455 08 60 of stuur een mailtje naar [email protected].