Carport

Ben je op zoek naar een goede carport om jouw auto beschut en veilig te kunnen parkeren? Bij Overkappingen Tilburg ben je hiervoor aan het juiste adres! Weersomstandigheden zoals regen, vallende bladeren, zand en zonlicht bereiken jouw auto niet meer als je deze veilig kunt parkeren onder jouw eigen carport. Als je een garage hebt, dan hoef je deze niet meer vrij te houden voor de auto, de carport biedt de nodige ruimte en bescherming!

Het gemak van een carport in de tuin

Vogelpoep op de net gewassen auto, of door de regen rennen van de auto naar huis, dit soort ongemakken zijn verleden tijd! Een carport biedt veel comfort en gemak en is zelfs stijlvol afgewerkt. Ook sneeuw en hagel blijven bij de auto uit de buurt, dus je hebt minder kans op bevroren ramen. Bij Overkappingentilburg.nl hebben we verschillende mogelijkheden, zoals:

Carport met boog dak van Overkappingentilburg.nl

Zelf een carport bouwen

Ben je in voor een bouwproject en wil je graag zelf een carport bouwen? Dat kan, want wij verkopen in onze showroom de volledige bouwpakketten waarmee je aan de slag kunt. Hiermee zet je zelf jouw eigen carport in elkaar, uiteraard voorzien van de nodige informatie en instructies. 

Een carport laten plaatsen in de tuin

Ben je niet zo'n doe-het-zelver? Dat is geen probleem.  Wij leveren en plaatsen overkappingen in de buurt van Tilburg, dus in overleg maken wij een afspraak met u en kunnen wij dit voor u regelen. Voordat u het weet staat de carport en is deze klaar voor gebruik! Er zijn carports die we vanuit het assortiment kunnen leveren, wij leveren binnen een week thuis af! Om de verschillende mogelijkheden te bekijken ben je van harte welkom in de showroom.

Carport met plat dak van Garden Dreams

Verschillende modellen en stijlen carports

Op het gebied van carports zijn er verschillende mogelijkheden qua vorm, formaat en stijl. Bij Overkappingen Tilburg helpen we je graag door advies op maat te geven. Er zijn verschillende maatwerk mogelijkheden om voor jouw tuin, wensen en auto de juiste carport te vinden. Zo zijn er carports met een klassiek zadeldak, een moderne varianten met een strakke uitstraling, dubbele carports om twee auto's in te parkeren en diverse andere vormen. Een carport kan zowel vrijstaand als tegen de muur aan gebouwd worden. Ook zijmuurtjes en bogen behoren tot de mogelijkheden om een carport naar jouw stijl te bouwen. Maatwerk is voor ons erg belangrijk, dus wij combineren jouw wensen heel graag tot een carport die precies bij je past!

Meer informatie over het samenstellen en bestellen van een carport?

Wij helpen je graag met advies op maat en meer informatie over de mogelijkheden. Met gerenommeerde merken zoals Garden Dreams zijn er diverse mogelijkheden waar we je graag meer over vertellen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, dan plannen we een afspraak in of helpen wij je verder! Uiteraard ben je ook van harte welkom in de showroom, gevestigd in Tilburg. Je kunt zonder afspraak gewoon binnen lopen en een kijkje nemen, uiteraard staan wij voor je klaar om advies en informatie te geven.

Informatie aanvragen Dubbele carport van Overkappingen Tilburg