Tuinkamer

Ben je op zoek naar een tuinkamer voor jouw tuin in of nabij Tilburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in tuinoverkappingen, veranda's, serres, carports, tuinhuizen en uiteraard tuinkamers. We hebben een divers en hoogwaardig assortiment met kwalitatieve merken waarmee wij een tuinkamer op maat kunnen samen stellen. Wij leveren tuinkamers vanuit het assortiment, maar ook maatwerk precies afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Met een prachtige tuinkamer geniet je nog meer van de tuin en het buitenleven, ongeacht de seizoenen en de weersomstandigheden.

De mogelijkheden voor een tuinkamer nabij Tilburg

Simpel uitgelegd is een tuinkamer een veranda, of terrasoverkapping, die door gebruik van wanden en bijvoorbeeld luxe glasschuifwanden geheel afgesloten is. Op deze manier creëer je het gevoel van een serre of zogenoemde tuinkamer. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en door het uitkiezen van de losstaande elementen kun je een heel mooi geheel samenstellen dat voldoet aanTuinkamer met glazen schuifpui jouw stijl en wensen. Zo kun je kiezen uit:

  • Zijwanden en voorwanden (aluminium, glas)
  • Schuifpuien
  • Dakbedekking
  • Onderdaken
  • Verticale screens
  • Pergola’s
  • Verlichting
  • Verwarming

De voordelen van een tuinkamer

Als je een fijne en comfortabele tuinkamer hebt, geniet je van het buitenleven in ieder seizoen. Je bent niet meer enkel gebonden aan de zonnige dagen, maar ook gedurende de herfst kun je genieten van de ruimte. Door middel van verlichting, verwarming en tuinmeubels haal je echt de woonkamer naar de tuin. Het buitenleven wordt alleen maar leuker met de eindeloze mogelijkheden!

Stel jouw eigen tuinkamer samen

Op het gebied van kleur en stijl zijn er verschillende mogelijkheden om de tuinkamer eigen te maken. Zo kun je de kleuren en materialen kiezen en zijn er verschillende vormen bespreekbaar. Het dak bijvoorbeeld kan ook op verschillende manieren en in verschillende vormen worden aangelegd. Uiteraard kun je de tuinkamer geheel naar eigen wens inrichten, maar ook details zoals zonwering en verlichting geven al een hele eigen draai aan jouw tuinkamer. Op deze manier verplaats je de woon- en eetkamer gewoon naar buiten en staan regen of wind je niet meer in de weg om van de tuin te genieten. 'S zomers kun je beschermd genieten van de zon en 's avonds lekker lang buiten blijven. Het echte buitenleven!

Tuinkamer of serre

Andere mogelijkheden op het gebied van tuinoverkappingen

Naast tuinkamers kun je er ook voor kiezen om een tuinoverkapping zonder muren, of met enkele muren te plaatsen. Een veranda, zowel aan huis bevestigd als losstaand in de tuin behoort ook tot de mogelijkheden. Een tuinhuis kan eventueel ook geschikt zijn en aan jouw wensen voldoen. De verschillen, voordelen en nadelen bespreken we graag met je, zodat we je kunnen helpen aan een persoonlijke oplossing en de variant die het beste bij jou past!

Bezoek onze showroom in Tilburg

Je bent van harte welkom in onze showroom om een kijkje te nemen en de verschillende mogelijkheden te bekijken. Uiteraard helpen we je graag op weg. Je kunt ook contact met ons opnemen om een geheel vrijblijvende afspraak in te plannen. We stemmen jouw wensen af op de verschillende hoogwaardige producten en merken die wij aanbieden om tot mooie maatwerk oplossingen te komen. Graag tot ziens in Tilburg!

Maak een afspraak voor meer informatie Tuinkamer met glazen wanden