Prieel Berkel-Enschot

Op zoek naar een Prieel nabij Berkel-Enschot? Dan heten wij u graag welkom bij Overkappingen Tilburg! Hier vindt u het grootste assortiment aan terrasoverkappingen in de omgeving van Berkel-Enschot. Of u nu op zoek bent naar een overkapping, een veranda, carport, serre of prieel, in onze showroom nabij Berkel Enschot hebben wij vele modellen en voorbeelden van terrasoverkappingen voor u klaar staan.

Prieel kopen nabij Tilburg

Een prieel uitkiezen nabij Berkel-Enschot

Uw kant en klare prieel van douglas hout is voor de beste prijs te koop bij Overkappingen Tilburg. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen een prieel en een overkapping? Een houten prieel is een romantisch tuinpaviljoentje met een piramidedak. Het is een stukje chiquer dan een tuinhuisje en deels open, eigenlijk is het ook een soort buitenkamer. Deze zal meestal in het midden of achter in de tuin geplaatst worden. U kunt verder nog keuzes maken betreft de uitvoering van uw prieel:

  • Soort hout
  • Kleur
  • Dakbedekking
  • Betonvloer
  • Terrasvloer
  • Enzovoorts.

Zo stelt u een prieel samen dat het beste bij u en uw tuin past. Wij helpen u bij het maken van deze keuzes door de juiste vragen te stellen. Moet het bijvoorbeeld een romantische plek worden; hoe chique moet het prieel eruit zien en heeft u ook kinderen? Allemaal zaken om van te voren over na te denken. Natuurlijk zijn ook de afmetingen van uw tuin van belang. Bestel uw houten prieel bij Overkappingen Tilburg!

Prieel of overkapping kopen

Op onze website kunt u zich uitgebreid oriënteren op onze verschillende overkappingen. Zo vindt u hier alle informatie over een prieel maar ook over overkappingen van hout of overkappingen van aluminium. Kijk eens op uw gemak rond op onze website voordat u zich naar onze showroom nabij Berkel-Enschot begeeft! Ook voor de montage van uw prieel of terrasoverkapping in uw tuin in de omgeving van Berkel-Enschot kunt u bij ons terecht! Wij hebben diverse deskundige medewerkers in dienst die dit klusje zo voor u klaren. Veel van onze overkappingen en tuinhuizen zijn ook door uzelf in elkaar te zetten.

Prieel kopen in de buurt van Berkel-Enschot?

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van een prieel of een terrasoverkapping bij u in de tuin? Neem dan contact met ons op door te bellen naar tel: +31 (0)13 455 08 60 of te mailen naar: [email protected] Of kom langs in onze showroom nabij Berkel-Enschot, wij heten u van harte welkom!