Informatie Overkappingen aanvragen

Een moderne tuin waarin je het hele jaar door kunt genieten? Een overkapping maakt dit mogelijk! Aluminium overkappingen zijn veelzijdig en vol met variatiemogelijkheden: een tuinkamer als uitbreiding van het huis, een veranda die naadloos overloopt in de tuin, maar ook een carport of afdak om bijvoorbeeld jouw auto te beschermen tegen weer en wind.

Ontdek de mogelijkheden van een overkapping

De meeste aluminium overkappingen bestaan uit hout of een aluminium frame en panelen van polycarbonaat of veiligheidsglas als dakbedekking. Ook is het mogelijk om van hetzelfde materiaal wanden te plaatsen zodat je het idee krijgt in de tuin te zitten zonder last te ondervinden van de elementen. Zo kan je naar eigen wens jouw overkapping samenstellen, want naast standaardmaten zijn de meeste overkappingen ook op maat bestelbaar.

Heb je een vraag of interesse in een offerte?

Ben je nieuwsgierig naar wat Overkappingentilburg.nl voor jou kan betekenen of heb je een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar op +31 (0)13 4550860 of kom eens langs in onze showroom:

GroenRijk Tilburg,
Stokhasseltlaan 39
5049TB Tilburg

 

Offerte aanvragen

Wij slaan jouw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

We zullen binnen 2 werkdagen contact met je opnemen over jouw nieuwe overkapping.

 

Heb je een foto van je tuin dan kun je deze hier meesturen.

Heb je een foto van je tuin dan kun je deze hier meesturen.

Heb je een foto van je tuin dan kun je deze hier meesturen.

Velden met * zijn verplicht.