Tuinhuis Tilburg

Tuinhuis kopen in Tilburg? Bij Overkappingen Tilburg koop je diverse soorten tuinhuizen. Een tuinhuis voegt echt iets toe aan je tuin. Tuinhuizen zijn verkrijgbaar in iedere stijl en kleur en ze zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook heel handig. Om spullen in op te slaan bijvoorbeeld. Of maak creatief gebruik van een tuinhuis door er een leuk zitje in te zetten. Zo voelt het net alsof je op vakantie bent in eigen tuin. De wat grotere tuinhuizen die hier geschikt voor zouden zijn, noemen we blokhutten.

Overkappingen kopen TilburgPrachtig tuinhuis kopen nabij Tilburg

In onze showroom in Tilburg vind je:

  • Veranda’s
  • Overkappingen
  • Serres
  • Zonwering
  • Carports
  • Tuinhuizen
  • Blokhutten

Je koopt bij ons enkel topmerken, zoals Woodvision, Hillhout, Stobag, Gardendreams, La Veranda, Outdoor Living, Trendhout en Tuindeco. We komen onze tuinhuizen en overige producten graag bij u plaatsen in Tilburg en omgeving. Overkappingen Tilburg is onderdeel van GroenRijk Tilburg. Kom vooral eens langs in ons tuincentrum om ons volledige assortiment te bekijken.

Tuinhuis op maat laten maken Tilburg

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in overkappingen, weten we ook heel veel over tuinhuizen. Zo realiseren we ons goed dat er heel veel mogelijkheden zijn. We komen graag langs bij je in Tilburg om de plannen voor je tuinhuis te bespreken. Dan kijken we direct even naar de rest van de tuin, want jouw tuinhuis moet natuurlijk wel in dezelfde stijl worden gemaakt. De tuinhuizen die wij verkopen zijn allemaal van hout. Als je houten tuinmeubelen in de tuin hebt, dan is het natuurlijk geen gezicht als deze van een andere houtsoort gemaakt zijn als het tuinhuis. Wat betreft de ramen en deuren is het natuurlijk wel het mooist wanneer deze dezelfde kleur zijn als de ramen en deuren van je huis. De sfeer die jouw tuin uitstraalt is ook belangrijk voor de keuze van een tuinhuis. Is de stijl van je tuin meer klassiek of modern en overheersen donkere of lichte kleuren? Wanneer je een vrij donkere tuin hebt, kan een tuinhuisje in een lichte kleur ervoor zorgen dat de tuin er wat minder somber uitziet. Wij voorkomen rotting van het hout door dit netjes te impregneren.

Tuinhuis bestellen en laten plaatsen in jouw tuin in Tilburg

Ben je ook verliefd geworden op onze tuinhuizen? Kom ze dan eens in het echt bekijken in onze showroom in Tilburg! Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je nog vragen? Bel dan naar tel:0031134550860 of stuur een mailtje naar: [email protected]. Tot snel in Tilburg!