Houten Overkappingen

Gebruik een houten overkapping om te loungen, te koken en lekker te barbecueën of te relaxen. Een overkapping of serre in jouw tuin kan een aanwinst zijn voor de tuin én voor het woongenot. Gezellig samen loungen, samen koken en barbecueën, ongeacht het weer zit je comfortabel buiten te genieten in jouw eigen tuin, alsof het de woonkamer is!

Ontdek de mogelijkheden met een houten overkapping

Werken in jouw eigen tuin of gewoon een veilige plek om je spullen droog te zetten. Het kan allemaal met een houten overkapping! En of de tuin nu groot of klein is: voor elk formaat tuin is een geschikte overkapping leverbaar. Misschien wil je graag een overkapping maken bij het tuinhuis, zodat je daar droog kunt klussen en toch buiten kunt zijn. Deze en andere mogelijkheden worden waar gemaakt door ons vakkundige team met jarenlange ervaring binnen deze branche met garantie op bouw en onderhoud van jouw terrasoverkapping of tuinoverkapping.

Verschillende soorten houten overkappingen

Een overkapping is vaak het pronkstuk van je tuin. Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. Kies je voor een:

  • terrasoverkapping
  • tuinoverkapping
  • houten overkapping
  • veranda overkapping

Wij bieden overkappingen van onder andere Hillhout, Woodvision en Trendhout. Met dit ruime aanbod kunnen we aan al jouw wensen voldoen op het gebied van soort overkapping, materiaal keuze, prijsklasse en meer. De verschillen en de diverse mogelijkheden nemen we graag met je door, om een geschikte overkapping te vinden die aan jouw wensen voldoet!

Je bent van harte welkom in de showroom!

Als onderdeel van Tuincentrum GroenRijk in Tilburg kunnen wij voor jou een passende en scherpe prijsaanbieding maken voor het bouwen van de overkapping met daarin nog meer mogelijkheden voor verdere invulling van jouw tuin en zitcomfort. Bezoek onze showroom voor antwoorden op al jouw vragen en leer meer over de eindeloze mogelijkheden.