Overkappingen Hout

Gebruik een overkapping om te loungen, te koken en lekker te barbecueë of te relaxen. Een overkapping of serre in uw tuin kan een aanwinst zijn voor uw tuin en woongenot. Gezellig samen loungen, samen koken en barbecueën, ongeacht het weer zit u comfortabel buiten te genieten in uw eigen tuin. 

Werken in uw eigen tuin of gewoon om uw spullen droog te zetten. Het kan allemaal met een houten overkapping. En of uw tuin nu groot of klein is: voor elk formaat tuin is een geschikte overkapping leverbaar.Misschien wilt u bij uw tuinhuis graag een overkapping maken, zodat u daar droog kunt klussen en toch buiten kunt zijn. Deze en andere mogelijkheden worden waar gemaakt door een vakkundig team met jarenlange ervaring binnen deze branch met garantie op bouw en onderhoud van uw terrasoverkapping of tuinoverkapping.

Een overkapping is vaak het pronkstuk in uw tuin. Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. Kiest u voor een terrasoverkapping, een tuinoverkapping, een houten overkapping of een veranda overkapping? Wij bieden u overkappingen van onder andere Hillhout, Woodvision en Trendhout. Met dit ruime aanbod kunnen we aan al uw wensen voldoen op het gebied van soort overkapping, materiaal keuze, prijsklasse en meer. 

Als onderdeel van Tuincentrum Groenrijk kunnen wij voor uw een passende en scherpe prijsaanbieding maken voor het maken en bouwen van uw overkapping met daarin nog meer mogelijkheden voor verdere invulling van uw tuin en zitcomfort.