Met een Hillhout overkapping geniet je het hele jaar door van jouw tuin. Een overkapping in de tuin plaatsen is mogelijk in allerlei soorten tuinen; klein én groot. De kracht van Hillhout draait om het benutten van jouw tuin tijdens ieder seizoen, ongeacht het weer en de afmetingen van de tuin. De overkappingen van Hillhout maken het een stuk aangenamer om het hele jaar van het buitenleven te genieten! 

Houten overkappingen van Hillhout

Hillhout maakt kwalitatieve en stijlvolle overkappingen met bijvoorbeeld tuinkasten, een fietsenberging of een romantisch tuinhuisje. Het praktische wordt gecombineerd met het aangename op een fraaie manier. Er zijn veel opties om de overkapping naar eigen wens samen te stellen. Zo kun je kiezen uit een ruim aanbod van losse wandelementen, om hiermee het afdak naar smaak en wens samen te stellen. Een overkapping aan huis is voor iedereen mogelijk met het aanbod van Hillhout. Het grootste voordeel van een houten overkapping in de tuin, is dat je deze dus compleet naar eigen wensen kan samenstellen! Met een aluminium overkapping zit je eerder vast aan standaardmaten.

Kies voor kwaliteit met een houten Hillhout overkapping

Een houten overkapping van Hillhout staat gelijk aan kwaliteit. Niet alleen kwaliteit van de overkapping, maar ook duurzaamheid en het milieu staan hoog in het vaandel bij dit merk. In 1970 is Hillhout gestart als een eenmanszaak in tuinhekken en inmiddels is dit merk uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend merk. Wij zijn trotse verkoper van het merk Hillhout en raden deze houten overkappingen van harte aan. 

De voordelen van een houten overkapping van Hillhout

Een houten overkapping van het merk Hillhout is een aanwinst voor iedere tuin. Twijfel je nog of een houten overkapping iets voor jou is? Onze experts hebben de voordelen van een houten overkapping op een rijtje gezet:

  • Een houten overkapping biedt schaduw op warme dagen en beschutting op warme dagen met regen
  • Met een terrasverwarmer kun je zelfs in de winter genieten van de frisse buitenlucht
  • Een houten overkapping biedt meerwaarde aan jouw woning
  • Houten overkappingen van het merk Hillhout zijn bestand tegen alle weersomstandigheden

Hillhout overkapping kopen

Een Hillhout houten overkapping kopen doe je natuurlijk bij Overkappingen Tilburg. Ons ervaren team helpt je graag met het uitkiezen van de perfecte overkapping voor in jouw tuin. Niet alleen geven wij advies, ook monteren wij de overkapping graag! Bestel nu jouw overkapping in onze webshop en geniet binnen de kortste keren van een overkapping en alles wat deze jou te bieden heeft. Of je nu een sfeervolle plek in de tuin wilt creëren of juist een functionele plek zoals een fietsenstalling; het is bij Overkappingen Tilburg allemaal mogelijk. Voor meer informatie over onze prijzen kun je een offerte aanvragen, contact met ons opnemen of langskomen in de showroom. 

Meer weten over Hillhout overkappingen? Bezoek onze showroom

Wil je de verschillende mogelijkheden van de Hillhout overkappingen bekijken en vergelijken? Of heb je vragen en behoefte aan begeleiding bij het uitkiezen van de juiste oplossingen voor jouw tuin? Je bent van harte welkom in onze showroom waar we je helpen aan overkappingen op maat en eerlijke adviezen! Wellicht wil je alvast inspiratie opdoen of de mogelijkheden bekijken, de brochure hieronder dit kan alvast een goede impressie geven van de mogelijkheden. 

Bekijk de brochure Bezoek de showroom