Hillhout Overkappingen

Met een Hillhout overkapping geniet je het hele jaar door. En daar heb je niet eens een enorme tuin met een gigantische overkapping voor nodig. De kracht van Hillhout draait om het benutten van jouw tuin en ieder seizoen, ongeacht het weer en de afmetingen van de tuin. De overkappingen van Hillhout maken het een stuk aangenamer om van het buitenleven te genieten!

De overkappingen van Hillhout

Hillhout maakt kwalitatieve en stijlvolle overkappingen met bijvoorbeeld tuinkasten, een fietsenberging of een romantisch tuinhuisje. Het praktische wordt gecombineerd met het aangename op een fraaie manier. Er zijn veel opties om de overkapping naar eigen wens samen te stellen. Zo kunt je kiezen uit een ruim aanbod aan losse wandelementen, om hiermee het afdak naar smaak en naar wens samen te stellen. 

Kies voor kwaliteit met een Hillhout overkapping

Een houten overkapping van Hillhout staat gelijk aan kwaliteit. Niet alleen kwaliteit van de overkapping, maar ook duurzaamheid en het milieu staan hoog in het vaandel bij dit merk. In 1970 is Hillhout gestart als een eenmanszaak in tuinhekken en inmiddels is dit merk uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend merk. 

Meer weten over Hillhout overkappingen? Bezoek onze showroom

Wil je de verschillende mogelijkheden van de Hillhout overkappingen bekijken en vergelijken? Of heb je vragen en behoefte aan begeleiding bij het uitkiezen van de juiste oplossingen voor jouw tuin? Je bent van harte welkom in onze showroom waar we je helpen aan overkappingen op maat en eerlijke adviezen! Wellicht wil je alvast inspiratie opdoen of de mogelijkheden bekijken, de brochure hieronder dit kan alvast een goede impressie geven van de mogelijkheden. 

Klik op de afbeelding om naar de online Hillhout brochure te gaan.

Hillhout overkappingen