Schutting Tilburg

Op zoek naar een schutting in Tilburg? Bij Overkappingen Tilburg heeft u een ruime keuze aan schuttingen van hout en aluminium. U kunt deze als losse elementen laten plaatsen, maar ook als onderdeel van uw overkapping of veranda. Wees creatief met perfect passende wanden en laat ons u helpen om een elegant en strak geheel te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Diverse soorten schuttingen TilburgSchutting kopen in Tilburg?

Privacy is voor de meeste mensen heel belangrijk en de nummer één functie van een schutting is dan ook het scheiden van uw tuin van die van de buren. Het kan ook zo zijn dat u een schutting wilt kopen tegen de wind of kou. Overkappingen Tilburg maakt wanden in alle soorten en maten, geheel naar uw wensen. U kunt bij ons voor zoveel meer terecht dan enkel een standaard schutting. Wij verkopen:

  • Een zijwand, voorwand of spie van polycarbonaat. Dit materiaal zorgt voor een stevige constructie. U kunt kiezen voor helder of opaal polycarbonaat. Er zijn vier kleuren mogelijk, namelijk wit, crème, antraciet en grijs. Combineer dit met uw veranda.
  • Aluminium wanden en schuttingen. Wij verkopen aluminium wanden in combinatie met onze veranda’s. Aluminium schuttingen zijn los te plaatsen. In beide gevallen wordt meer privacy gecreëerd en bescherming tegen weersomstandigheden geboden. Aluminium  is een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Daarom worden dit soort wanden vaak gekozen boven houten wanden.
  • Houten schuttingen. Uiteraard verkopen we ook gewoon houten schuttingen. Voor sommige mensen gaat niets boven de natuurlijke uitstraling van een houten schutting. Ons hout wordt geïmpregneerd, waardoor rotting niet snel zal optreden.
  • Glazen wanden. Als u enkel beschermd wilt worden tegen wind en neerslag, dan kunt u kiezen voor glazen wanden. Deze kunnen aan uw overkapping worden bevestigd, maar ook los worden geplaatst.
  • Een combinatie tussen aluminium, polycarbonaat en glas. Bij overkappingen Tilburg is heel veel mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Uw keuze hangt grotendeels af van de functie van uw nieuwe wand of schutting en de stijl van uw tuin.

Plaatsing wanden Tilburg

U kunt ervoor kiezen om de wanden of schutting door ons te laten plaatsen in Tilburg en omgeving. Dit scheelt u een hoop tijd en moeite. Bent u een echte klusser en doet u de plaatsing graag zelf? Onze bouwpakketten komen met een uitgebreide omschrijving van hoe u het in elkaar moet zetten.

Schutting kopen bij Overkappingen Tilburg?

Bent u geïnteresseerd in een schutting van Overkappingen Tilburg? Kom dan eens langs in onze showroom! Weet u nog niet welke schutting of wand het gaat worden? Wij hebben een hele mooie folder die u ook online kunt lezen. Hierin vindt u enkele voorbeelden van onze schuttingen in Tilburg. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht met vragen. Bel voor het gemak naar tel: 0031134550860 of stuur een mailtje naar: [email protected].