Veranda zonder steunpaal

Wil je graag een mooie veranda zonder steunpaal? Dat is mogelijk bij Overkappingentilburg.nl! Wij helpen je graag met maatwerk oplossingen van hoogwaardige merken zoals Garden Dreams om een veranda te vinden die helemaal past bij jouw wensen en de beschikbare ruimte. Je bent van harte welkom in onze showroom voor meer informatie, om de mogelijkheden te bekijken en om inspiratie op te doen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor jouw tuin! Wij vertellen je graag meer over de diverse uitvoeringen en merken die wij in onze showroom hebben.

De juiste grootte van de veranda zonder steunpaal

Om een geschikte veranda zonder steunpaal aan te leggen, is het belangrijk dat de verhoudingen tussen het huis, de tuin en het terras kloppen. Dan kunnen we de grootte van de veranda hier goed op aansluiten. Afhankelijk van de materialen en vormgeving kan er een grote veranda worden aangebouwd zonder dat hierbij gebruik wordt gemaakt van steunpalen. De veranda lijkt dan te zweven als het ware, doordat er geen palen zijn die de veranda op de grond laten steunen. Dit geeft een heel mooi ruimtelijk effect en tegelijkertijd heb je een hele stijlvolle overkapping, waardoor je beschut in de tuin kunt zitten. 

Veranda zonder steunpaal

Een geschikte tuinoverkapping voor jouw terras

Een tuinoverkapping kan verschillen qua materiaal en stijl. Zo hebben wij verschillende uitvoeringen, waar onder:

Naast het feit dat ieder materiaal weer een geheel andere uitstraling geeft, zijn er ook diverse andere mogelijkheden om de veranda geheel naar eigen wens vorm te geven. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor diverse soorten dakbedekking, variërend van zonwerend tot aan solar. Ook kun je ervoor kiezen om wanden te plaatsen waar jij ze wenst, voor een gedeeltelijk of wellicht volledig gesloten veranda. Zo kan het ontwerp variëren tussen een tuinoverkapping en een volledige tuinkamer, afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren.

Veranda zonder steunpalen

Een vrijstaande veranda plaatsen

Als je de wens hebt voor een vrijstaande veranda, of een exemplaar zonder steunpalen, dan maken wij deze graag op maat en afgestemd op jouw wensen. Je kunt er voor kiezen om deze zelf te bouwen en te plaatsen, maar uiteraard leveren en plaatsen wij deze ook met veel plezier voor je. Voor meer informatie over de mogelijkheden ben je natuurlijk van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Een vrijstaande veranda is ook een geschikte mogelijkheid als je geen steunpalen wilt. Het verschil is echter dat deze ook vrij staat van het huis, dus hier is voldoende ruimte voor nodig. 

Kom bij ons langs en bekijk de mogelijkheden voor een veranda zonder steunpaal

Neem eens een kijkje in onze showroom en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. Ook voor veranda's zonder steunpalen zijn er nog diverse mogelijkheden en verschillende keuzes te maken. In onze showroom in Tilburg vind je verschillende uitvoeringen en kun je ons uiteraard naar meer informatie vragen over de verschillende mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken, of loop eens binnen in onze showroom!

Afspraak maken Veranda zonder steunpaal van Overkappingen Tilburg