Overkapping, ook wel bekend als gazebo SUNS Maranza is de ideale kant-en-klare oplossing voor je terras. Met de diverse maten creëer je eenvoudig de opstelling die bij je past. De overkapping is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium wat zorgt voor een solide constructie. Die kun je vrijstaand plaatsen of gekoppeld aan bestaande bouw.

Ontdek de mogelijkheden van een Maranza overkapping

De overkapping is voorzien van flexibele shutters in het dak. Zo kun je altijd kiezen of je in de zon wilt zitten of in de schaduw. Als de shutters gesloten zijn zit je bovendien droog voor de regen. Het regenwater wordt afgevoerd via de poten van de constructie. SUNS Maranza is eveneens te voorzien van zijschermen (optioneel) om heerlijk uit de wind te kunnen zitten.

Dankzij SUNS Maranza is het bouwen van een terrasoverkapping geen ingewikkeld en langdurig bouwproject meer: dit is een slimme oplossing met een lange levensduur.

Een Maranza overkapping is gemakkelijk te monteren. Ben je geen handige doe-het-zelver? Dan heeft ons Overkappingentilburg team heeft al veel ervaring met het opbouwen van Maranza overkappingen. Neem een kijkje bij onze recent gemonteerde Maranza overkappingen om inspiratie op te doen.

Jij ontwerpt!

De Maranza overkapping heeft een aantal vaste opties om uit te kiezen zoals kleur en afmeting. Maar ook de rolschermen zijn naar keuze toe te voegen, zo bepaal jij aan welke kant je zon en aan welke kant je schaduw hebt. Beschikbaar in die verschillende maten en twee verschillende kleuren. Kies uit een mooie antraciet kleur (matt royal grey) of ga voor stijlvol wit (matt white), beide beschikbaar in de afmetingen M, L of XL.

Overkapping M:
Lengte x breedte: 360 cm x 350 cm
Hoogte: 230 cm

Overkapping L:
Lengte x breedte: 540 cm x 350 cm
Hoogte: 230 cm 

Overkapping XL:
Lengte x breedte: 720 cm x 350 cm
Hoogte: 230 cm

Direct een Maranza overkapping bestellen?
 

Bekijk Maranza overkappingen
 

SUNS Maranza overkapping Suns Maranza Overkappingen TilburgSuns Maranza overkapping OverkappingenTilburg Suns Maranza OverkappingentilburgSuns Overkapping Maranza  OverkappingenTilburg

Verhoogde Maranza 720x350 cm wit

Maranza 360 x 350 cm antraciet

Maranza 360x350 cm antraciet