Plaatsen overkappingen

Wil je een nieuwe overkapping plaatsen in de tuin? Dan ben je bij Overkappingentilburg.nl aan het juiste adres. Ons team heeft ruimte ervaring met het plaatsen van veranda's, overkappingen en andere tuinonderdelen. Uiteraard kunnen wij je ook voorzien van adviezen en informatie bij het uitkiezen van een nieuwe overkapping, om deze daarna zorgvuldig in de tuin te plaatsen.

Meer informatie over het plaatsen van een overkapping

Overkappingentilburg.nl is onderdeel van Groenrijk Tilburg. Ons team is dan ook zeer ervaren en vakkundig op het gebied van tuinonderdelen. Naast vakkundige adviezen en duidelijke informatie over de mogelijkheden voor jouw tuin, kunnen wij ook het plaatsen volledig uit handen nemen. Echter is het ook mogelijk om bij ons langs te komen voor advies en de overkapping daarna zelf te plaatsen. Vaak zijn er duidelijke instructies bijgeleverd waarmee de handige doe-het-zelver uit de voeten kan. 

Wij nemen het plaatsen van de overkapping graag uit handen!

Een nieuwe overkapping kan nogal een project zijn. Afhankelijk van de specifieke situatie en grootte kan het plaatsen hiervan een aantal dagen in beslag nemen. Wij kunnen ons voorstellen dat je hier hulp bij kunt gebruiken en daarom nemen wij het met veel plezier uit handen. 

Ben je benieuwd hoe het bouwen van een overkapping eruit ziet? Bekijk onderstaande video voor een impressie van het bouwen van een overkapping door ons vakkundige overkappingenteam.

 

Meer weten over de mogelijkheden? Bezoek onze showroom in Tilburg!

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden die bij jou en jouw tuin passen? Je bent van harte welkom in onze showroom in Tilburg, waar onze vakkundige medewerkers je graag voorzien van informatie en eerlijke adviezen. Zij kunnen je ook alles vertellen over het plaatsen van de overkapping. Om je zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies vragen we je ter voorbereiding:

  • Foto's mee te nemen van je tuin (digitaal of print).
  • Na te denken over de afmetingen en het materiaal van de overkapping.

Maar ook als je nog niet weet wat voor soort overkapping je zou willen, dan nemen wij natuurlijk graag alle mogelijkheden met je door. Blader gerust eens door onze gerealiseerde projecten foto albums om inspiratie op te doen.

Wil je direct informatie verkrijgen of een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Graag tot ziens in Tilburg!

Offerte aanvragen

Wij slaan jouw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

We zullen binnen 2 werkdagen contact met je opnemen over jouw nieuwe overkapping.

 

Heb je een foto van je tuin dan kun je deze hier meesturen.

Heb je een foto van je tuin dan kun je deze hier meesturen.

Heb je een foto van je tuin dan kun je deze hier meesturen.

Velden met * zijn verplicht.