Bezoek de showroom

De showroom in Tilburg is gevuld met verschillende soorten overkappingen, veranda's en tuinkamers. Met de juiste overkapping of veranda in jouw tuin creëer je een gezellige plek die als het ware dient als verlenging van de woonkamer. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan eens langs bij onze showroom. Hier kun je een groot deel van ons assortiment komen bekijken, maar ook advies vragen aan onze deskundige medewerkers. 

Onze showroom in Tilburg

Wil je inspiratie op doen voor een veranda, overkapping of tuinkamer voor bij jou in de tuin? Neem dan een kijkje in onze webshop of kom langs bij onze grote showroom in Tilburg. Online een veranda bestellen is ontzettend gemakkelijk, maar een bezoek aan onze showroom kent veel voordelen:

  • Persoonlijk, deskundig advies
  • Ervaren medewerkers
  • Direct antwoord op al jouw vragen

Wat maakt ons uniek?

Onze overkappingen zijn een begrip in Tilburg en omstreken. In het assortiment vind je overkappingen, veranda's en tuinkamers in allerlei soorten en maten. Keuze genoeg dus! Doordat ons team ervaren medewerkers bevat, ben je ervan verzekerd dat jouw veranda op de best mogelijke manier wordt bevestigd. Ons team zorgt er niet alleen voor dat jouw overkapping perfect geplaatst wordt; ook geven wij je graag advies over de veranda's en overkappingen uit het assortiment. Wil je ons ervaren team vragen stellen over het assortiment? Kom dan langs bij onze showroom en onze medewerkers staan voor je klaar. Onze showroom in Tilburg is zeven dagen per week geopend. 

Kom langs voor advies op maat

Vind je het lastig om een keuze te maken uit ons ruime assortiment? Dan is het altijd slim om een bezoek te brengen aan onze showroom in Tilburg. Natuurlijk kun je altijd vragen stellen via ons contactformulier, via de e-mail of via de telefoon, maar soms is persoonlijk contact fijner. Onze deskundige medewerkers bespreken graag alle mogelijkheden voor bij jou in de tuin. In onze grote showroom is er altijd wel een plekje te vinden waar we met jou de wensen kunnen bespreken. 

Contactformulier

Wij slaan jouw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Plan je route

GroenRijk Tilburg
Stokhasseltaan 39
5049TB Tilburg

013-4550860
[email protected]