Ben je op zoek naar een overkapping met de beste prijs-kwaliteit verhouding? Dan is de Bosco overkapping van het merk Deponti de perfecte aluminium overkapping voor in jouw tuin! De Bosco overkapping is ontzettend populair in Nederland en dat verbaast ons niet. Wat maakt deze overkapping zo speciaal naast de goede prijs-kwaliteit verhouding? Wij hebben het antwoord!

Bosco: overkapping zelf samenstellen

De Bosco overkapping van het merk Deponti staat niet alleen bekend om het feit dat deze zo prijsbewust is, maar ook omdat de overkapping aangepast kan worden aan jouw wensen. Voor elke situatie en iedere stijl is er een mogelijkheid te vinden om deze overkapping te kunnen plaatsen. Een overkapping zelf samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt onder andere zelf een keuze maken uit:

  • 3 verschillende kleuren: wit, crème wit en antraciet
  • Ronde of vierkante staanders
  • Verschillende soorten dakbedekking van polycarbonaat
  • Verschillende soorten accessoires 

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met deze overkapping en wij zijn ervan overtuigd dat er een mogelijkheid voor jou tussenzit. 

Accessoires voor overkapping Bosco

Een groot voordeel van de Bosco overkapping is dat je deze als het ware zelf kunt samenstellen. Als je eenmaal de keuzes hebt gemaakt, zijn er ook nog genoeg keuzes op het gebied van accessoires. Als je overweegt om een Bosco overkapping aan te schaffen is het goed om de mogelijkheden voor accessoires te komen bekijken. Een aluminium overkapping van het merk Deponti voegt waarde toe aan iedere tuin, maar accessoires voor overkappingen zorgen dat je nog meer kunt genieten. Met een heater kun je ook tijdens de koudere dagen heerlijk genieten van de Bosco overkapping en met de juiste verlichting is het mogelijk om ook 's avonds op warme dagen te vertoeven onder de overkapping. Laat je informeren over de mogelijkheden in onze showroom. 

Bosco overkapping kopen bij Overkappingen Tilburg

Ben je enthousiast geworden over deze overkapping met oneindig veel mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan bij Overkappingen Tilburg en binnen korte tijd kun je al genieten van deze prachtige overkapping in jouw tuin. Onze ervaren en deskundige medewerkers plaatsen graag de Bosco overkapping in de tuin, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de plaatsing. Kom gerust langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bespreken met onze overkapping experts. 

Bezoek onze showroom in Tilburg

Wil je de Bosco overkapping van Deponti komen bekijken in onze showroom? Kom dan langs in Tilburg. Onze ervaren en deskundige medewerkers kunnen je op deze manier voorzien van advies en jouw vragen beantwoorden. Ook kun je door onze grote showroom genoeg inspiratie op doen voor een overkapping bij jou in de tuin. 

Bezoek de showroom Vraag een offerte aan