Targa zonwering

Ben je op zoek naar Targa zonwering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden het populaire merk Targa aan en kunnen je adviseren over de diverse geavanceerde zonweringssystemen. Heb je al een veranda of terrasoverkapping en wil je hier een goed zonweringssysteem voor, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een terrasoverkapping inclusief zonweringssysteem? Bezoek dan onze showroom en bekijk de verschillende mogelijkheden en oplossingen die wij aanbieden. Naast dat wij leveren uit het assortiment, zijn er ook veel mogelijkheden om maatwerk aan te bieden. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je.

De voordelen van Targa zonwering

Het merk Targa biedt zeer geavanceerde en kwalitatieve zonwering aan, voor grote en complexe daken. Als de volle zon op het dak schijnt kan het erg onaangenaam warm worden onder de overkapping of veranda. Door goede zonbescherming te gebruiken, bijvoorbeeld van het merk Targa, behoud je een aangenaam klimaat onder de overkapping. Door de strakke uitvoering en stijlvolle kleuren geeft dit een verzorgde uitstraling. 

Targa zonwering voor de overkapping

De Targa en Targa plus zonwering systemen

Het merk Targa levert zonwering met speciale constructies. Zo zijn er naar binnen verschuifbare geleidingsrails, die ook voor speciale verandaconstructies te gebruiken zijn (zoals schuine constructies). Naast de reguliere modellen, zijn er ook Targa plus modellen, deze zijn voorzien van een geavanceerde techniek waardoor het doekoppervlak tot 140 centimeter over het verandadak heen kan worden geleid. Met de elektrische bediening profiteer je van optimaal comfort! De geleidingsrails zorgen voor een goede doekspanning die het geheel een strakke uitstraling geeft. De zonwering van Targa maakt het een stuk gemakkelijker om precies schaduw te creëren waar jij dat wilt.

Een nieuwe overkapping met Targa zonwering?

Heb je nog geen overkapping en wil je deze graag aanschaffen inclusief zonwering van het merk Targa? Wij kunnen dit op jouw wensen afstemmen om een maatwerk overkapping te leveren. Wij hebben hoogstaande merken in ons assortiment en leveren zowel uit voorraad, als overkappingen op maat. Zo kun je kiezen uit:

Ieder materiaal brengt andere eigenschappen en een andere uitstraling met zich mee. Aluminium geeft over het algemeen een wat moderner uitstraling en hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De zonweringssystemen zijn stijlvol uitgewerkt en tevens beschikbaar in verschillende kleuren. Wij leveren de overkappingen thuis af en kunnen deze indien gewenst uiteraard ook monteren. Voordat je het weet geniet je nóg meer van de tuin in ieder seizoen!

Zonwering van het merk Targa voor de overkapping

Bezoek onze showroom in Tilburg voor meer informatie

Ben je benieuwd en wil je meer zien van het assortiment en de diverse mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Tilburg. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen. Je kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier voor vragen en meer informatie. Tijdens een vrijblijvende afspraak horen we graag wat we voor jouw wensen kunnen betekenen, de zonweringssystemen bieden een scala aan mogelijkheden voor iedere ruimte. Graag tot ziens in de showroom!

Meer informatie en afspraak maken Overkapping met Targa zonwering