Veranda zonwering

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor veranda zonwering? Er zijn verschillende systemen en oplossingen om van jouw veranda een fijne schaduwplek te maken. Vaak hebben veranda's een glazen dak waardoor de temperaturen hoog oplopen wanneer de zon schijnt. Goede bescherming is daarvoor erg belangrijk en wij bieden naast veranda's ook hoogwaardige systemen aan voor zonwering. Wij werken met hoogwaardige merken samen waardoor we jouw veranda kunnen voorzien van passende systemen, waardoor je een aangename temperatuur behoudt onder de veranda en ook tijdens warme zomerse dagen de schaduw op kunt zoeken. 

Zonwering voor de veranda

Als je de juiste zonwering uitkiest voor de veranda dan sluit het design naadloos aan bij de rest van de tuin. Dankzij de elektrische systemen kun je zelf kiezen wanneer je gebruik maakt van zonwering en wanneer niet. Verder is het noodzakelijk om de huid te beschermen tegen te de zon. Een glazen dak biedt veel blootstelling tegen de zonnestralen, dus goede bescherming is daarbij van belang. Het voordeel van zonwering speciaal voor de veranda, is dat je niet hoeft te slepen met een parasol en deze keer op keer moet verplaatsen. Met het elektrische systeem zorg je voor zonbescherming precies waar dat voor jou nodig is. 

Veranda met lamellen zonwering

Een veranda inclusief zonwering kopen?

Heb je nog geen veranda en wil je deze graag aanschaffen inclusief zonwering? Kom dan langs in onze showroom zodat we deze samen met jou naar wens kunnen samen stellen. Wij hebben diverse hoogwaardige merken in ons assortiment en kunnen hiermee bijvoorbeeld een veranda zonder steunpaal of een vrijstaande veranda samenstellen en voorzien van diverse zonweringssystemen zoals:

Door samen te werken met gerenommeerde merken bieden wij zonwering die zowel qua design als functioneel van uitstekende kwaliteit zijn. Stijlvolle kleuren zoals zwart, wit en grijs passen goed bij de veranda's van aluminium en hout en creëren een goed schaduw-effect. De verschillende materialen brengen een andere sfeer en uitstraling met zich mee. Zo zijn er materialen voor een strakke uitstraling, lamellendoeken voor een meer klassiek effect, of schaduwdoeken die je kunt ophangen naar wens.

Veranda met zonwering

Geen veranda maar wél kwalitatieve zonwering? 

Ook zonder veranda is het mogelijk om goede zonwering in de tuin te gebruiken. Zo zijn er verschillende mogelijkheden met lamellendoeken voor bijvoorbeeld de pergola. Ook als je een tuinoverkapping hebt zijn er systemen verkrijgbaar die jou goede zonwering bieden. Heb je nog geen veranda en wil je deze inclusief zonwering plaatsen in de tuin? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden door contact op te nemen, dan helpen wij je hier graag bij. 

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie

Er zijn vele verschillende mogelijkheden en deze zijn deels afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. Wij vertellen je daar graag meer over tijdens een vrijblijvende afspraak, zodat we op basis van jouw wensen een veranda met zonwering op maat kunnen samenstellen. Je kunt ook de verschillende mogelijkheden bij ons in de showroom bekijken, zodat je kunt zien wat de uiteenlopende opties zijn. Maak snel een afspraak of bezoek onze showroom voor meer informatie!

Maak een afspraak voor meer informatie Veranda met zonweringssysteem